Thursday, August 6, 2015

06.08.15 Mirage-Vaarikas-Ujumine

Töusin öösel 00:05 ja enam und ei tulnud. Läksin Miragesse ja olin seal seni kuni kinni pandi e.siis kella neljani. Edasi läksime Jane-Ly'ga Vaarikasse. Lasime tantsu seal ja täiesti lamppi tuli mul möte ujuma minna. Kutsusime teisi ka, aga keegi ei vötnud vedu.... Möödusime siis Karusselli poest ja vaatasim,äe,et üks noormees magab muru peal. Tükk aega üritasime teda äratada ja löpuks önnestus see... Kui ta pea töstis, tundsin ta ära, sest ta on Jaagupist pärit.. Vaatas silma ja pupillid oli no niiiii suured ja ta ei saanud mittemillestki aru, sest oli mingeid aineid teinud. Rääkisime temaga ja löpuks hakkas temast asja saama, sest vähemalt sai aru, et ta ei tohils magada sedasi seal. Ütlesime et läheks bussikasse, sest buss läheb 2h pärast.
Löpuks jöudsime ka randa. Rannas liikus ainult möni üksik tööinimene (seadsid valgusteid jne).
Kuna meil mölemil polnud ujukaid, läksime ujuma alasti... Jepp, kell 5 hommikul käisime Pärnu rannas alasti ujumas. Alguses oli natuke jahe, aga kui juba üleni vees olime, hakkas soe :)
Pärast rannas käiku läksime Bravo Burgerist läbi- isegi see koht oli enda hindasid päris korralikult töstnud.
Liikusime kesklinna poole. Coco ees olid tuttavad inimesed... Tegime nendega juttu ja löpuks löksime koju... Koju jöudsin kell 7 Magada sain ainult 2h, sest pidin tööle tulema. Hommikust saati pole siin eriti inimesi olnud, aga no eks ole näha siis öhtuni... Loodan et mingit hullumaja ei tule öhtul, aga eks näha ole

No comments:

Post a Comment