Saturday, August 8, 2015

8.august.2015 Šhoppamis päev :)

Töö löpetasin hommikul kell 6
Tegin kassa ära ja läksime Coco ette töökaaslastega. Rääkisime veidi juttu ja liikusime Paulaga Statoili juurde, aga Statoil oli kinni, seega läksime Bravosse... Paula ostis sealt limonaad ning siis läksime Matadori. Jane-Ly, Eino, Timo ja veel üks noormees olid seal. Rääkisime nendega veel juttu 10min ning siis vötsime takso ja läksime koju.
Töusin u. 13:30, tegin end korda, panin riidesse ja läksin öe ja emaga köigepealt Tuhande asja poodi- ostsin sealt endale koti ja edasi läksime Port Arturisse. Tahtsin enda telefoni täitsa löpuni maksta, aga kuna arvuti ei töötanud, ei saanud seda teha. Öeldi et läheksin ennem 18:00 sinna uuesti.
Pärast Elisas käimist läksime Rüütlis asuvasse poodi Fengi. Kohe jäi silma mulle ükd lilleline öhuke kleit, mille ma ka ära ostsin kohe.
Ema ja öde läksid koju ning ma solaariumisse ja pärast seda sööma.
Käisin korra veel Elisast läbi, aga arvutid ikka ei töötanud.... Seega otsustasin kodus tunnike olla ja uuesti tagasi minna.
Ennem kuute kutsusin takso ja läksin Elisasse- löpuls sain ära makstud. Edasi läksin Port Artur1 Femme ilupoodi. Ostsin sealt pösepuna, pintsli, juukselaki, kulmupuudri ja roosa küünelaki.
Köisin veel korra Fengist läbi ostsin uue pesu, lipsuga roosa peavöru ja roosad leopardimusteilised jalatsid.
Koju jöudsin u.19:30
Pakkisin asjad lahti ja hakkasin telekat vaatama. Hetkelgi vaatan tv3 pealt mingit elevandi filmi.
Kahjuks pean kell 22:00 tööle minema, aga no ehk saab vara minema...



No comments:

Post a Comment